ostani doma

Ilustracija Ilustracija

Šokantni dokument zbog kojeg bi načelnik općine Udbina Josip Seuček i pročelnica JUO Udbina Danica Prica sami sebi trebali dodijeliti izvanredni otkaz!! Istaknuto

Politika Napisao/la  Srijeda, 20 Lipanj 2018 20:21 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Još u ožujku ove godine portal Udbina News utvrdio je određene nepravilnosti i neusklađenost statuta Centra za pomoć u kući općine Udbina sa odlukom o osnivanju i statutom centra. Dolje priloženim izvješćem nakon provedenog inspekcijskog nadzora nad radom Centra od strane Samostalnog sektora za nadzor i predstavke - Služba za inspekcijski nadzor Ministarstva za demografiju obitelj mlade i socijalnu politiku, nedvojbeno je utvrđeno da je Centar za pomoć u kući općine Udbina radio na temelju nezakonitog statuta kao temeljnog dokumenta Centra i nezakonite odluke o osnivanju Centra, kao i da je sve bitne odluke donosilo nezakonito tijelo tj. upravno vijeće na čelu sa pročelnicom JUO općine Udbina, Danicom Pricom.

DOPIS UDBINA NEWS 003

Sukladno inspekcijskom nalazu sve odluke koje je donijelo nezakonito osnovano tijelo zvano upravno vijeće Centra za pomoć u kući općine Udbina u zadnje 4 godine ovim nalazom inspekcije su nezakonite (zapošljavanja – financije), što je trebao ili morao znati načelnik općine Udbina Josip Seuček koji je direktno odgovoran za zakonit rad jedinice lokalne uprave i samouprave jer je općina Udbina osnivač Centra za pomoć u kući općine Udbina.

Danica Prica sada bivša predsjednica upravnog vijeća Centra zajedno sa ostalim članovima vijeća donosila je nezakonite odluke pune 4 godine uz znanje ili neznanje načelnika općine Udbina što ni u kojem slučaju ne umanjuje njegovu odgovornost kao predstavnika osnivača Centra, te se temeljem činjenica može zaključiti da se radi o kako to navodi inspekcija nezakonitom poslovanju centra pošto je statut temeljni dokument na osnovu kojeg Centar pruža usluge , što sukladno pozitivnim pravnim propisima iziskuje da “institucije odrade svoj dio posla“ a ako to ne urade same institucije ovaj portal će ih natjerati da odrade svoj dio posla…..

Općinsko vijeće općine Udbina na čelu sa predsjednikom vijeća Slobodanom Bjelobaba jednoglasno je usvajalo ove nezakonite odluke čime slobodno možemo postaviti pitanje kompetentnosti samog predsjednika vijeća??

Udbina News izvukao je mnoge dobro skrivene dokumente iz tzv. sefa općine Udbina koji su bili dobro skriveni od mještana Udbine a izvlačiti ćemo i dalje jer mještani Udbine imaju pravo znati tko što radi u navodno njihovom interesu skrivajući se iza jedinice lokalne uprave i samouprave tj. Općine Udbina.

Za kraj urednik ovog portala navedeni trojac časti video klipom koji satirički pokazuje koliko je u biti trulo stanje u općini Udbina…..

 

Mario Adrinek

Pročitano 2330 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Lipanj 2018 23:08

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-32.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina