ostani doma

Nekretnine u vlasništvu/korištenju ustanova za obavljanje srednjoškolskog obrazovanja na području Općine Udbina u cijelosti oslobođene plaćanja komunalne naknade – da nije tragično bilo bi smiješno…. Istaknuto

Politika Napisao/la  Subota, 15 Prosinac 2018 20:32 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Da, dobro ste pročitali, Općina Udbina za 12. sjednicu općinskoga vijeća Općine Udbina predložila je novu Odluku o komunalnoj naknadi kojom su -  nekretnine u vlasništvu/korištenju ustanova za obavljanje srednjoškolskog obrazovanja u potpunosti oslobođene plaćanja komunalne naknade. Kako Općina Udbina takvih objekata ima točno 0 (nula) ispada da jedina slična ustanova a to je Osnovna škola “Kralj Tomislav“ u Udbini mora plaćati komunalnu naknadu Općini Udbina, pa je evo i to dokaz ulaganja Općine u mlade generacije i razvoj školstva i obrazovanja na ovom području…

Za sada ne znamo rezultat 12. sjednice vijeća koja je održana dana 14.12.2018. godine ali s obzirom na dosadašnje iskustvo ovakav prijedlog Odluke ili podcjenjuje vijećnike ili su vijećnici općinskoga vijeća tzv. guske u magli pa je ova odluka kao i uvijek jednoglasno usvojena.

Ono što bode u oči je članak 12, Odluke kojim predlagatelj nove odluke (Općina Udbina) o komunalnoj naknadi a koja će sukladno trendu vjerojatno poskupjeti, sebe izuzima iz obveze plaćanja te iste naknade????

Možda netko od vijećnika sa bilo koje liste u općinskome vijeću Udbine malo i razmisli o ovome jer i to bi već bio veliki iskorak, ili da to formuliramo drugačije bio bi to veliki iskorak za samog vijećnika a mali korak za Udbinu….

Prijedlog odluke pogledajte ovdje…..

Mario Adrinek

Pročitano 1962 puta

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-77.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina